Canadian Thanksgiving valt op de 2e maandag van oktober en is een tijd van dankzeggen en samenkomen met familie en vrienden met eten, plezier en samenzijn.
Hier zijn een paar Thanksgiving-recepten waarvan ik denk dat ze een geweldige optie zijn voor deze jaarlijkse vakantie, vooral als je graag kookt op de roker of op de grill.
Genieten van!
Gerookte Kalkoen en Cranberry Gevulde ABT’s
Je weet misschien wat ABT’s zijn.. jalapeños gevuld met roomkaas, omwikkeld met spek en ongeveer 3 uur gerookt. Ze zijn zo ongelooflijk lekker en een van mijn favoriete voorgerechten. Neem hetzelfde concept en voeg wat overgebleven gerookte kalkoen en wat cranberrysaus toe en je hebt gerookte kalkoen en met cranberry gevulde ABT’s.
Gerookte Jalapeno Cheddar Turkije Bommen
Dit recept maakt gebruik van kalkoenkoteletten gevuld en omwikkeld met spek om heerlijke gerookte jalapeno cheddar kalkoenbom te maken
Boterachtige esdoorn geglazuurde gerookte kalkoenpoten
Hier is mijn recept voor rokerige, lichtzoete en hartige kalkoenpoten die de carnivoor in bijna iedereen naar voren zullen brengen.
Favoriete kalkoenpekel
Als je niet op de pekeltrein voor kalkoenen zit, moet je dat wel zijn.. het is de beste manier om ervoor te zorgen dat je kalkoen sappig en vol van smaak wordt. Een pekel is een mengsel van zout en water en als je een stuk vlees in een pekel legt, absorbeert het vlees
Gerookte Kalkoen Gebraden Met Bacon
In dit recept laat ik je zien hoe je dit gebraden kalkoen rookt, zodat het extreem mals en heerlijk wordt met een smakelijk randje waardoor iedereen bij elke hap wow zal zeggen.
Gerookte Kalkoen in de Pit Barrel Cooker
Thanksgiving staat voor de deur en zoals de traditie hier in Amerika zou willen, is kalkoen het favoriete vlees bij uitstek. In dit recept/instructie wil ik je niet alleen een betere manier laten zien om de vakantievogel te pekelen, maar we zullen ook een Pit Barrel Cooker gebruiken.
Gerookte Kalkoen Met Spekboter
In dit recept laat ik je zien hoe je spekboter onder de schil van de kalkoen kunt stoppen voordat je het rookt om dat borstvlees te hydrateren en het super smaakvol te maken.
Rum Geïnjecteerde Dubbel Gerookte Ham
Deze dubbel gerookte ham, geïnjecteerd en besprenkeld met rumsaus of esdoornsaus, zal waarschijnlijk een van de beste zijn die je nog lang zult proeven en het is zo volledig vakantiewaardig, of het nu Pasen, Thanksgiving, Kerstmis of een andere dag van de dag is. jaar.
Dubbel gerookte vakantieham geglazuurd met ahornsiroop
Grote kans dat deze dubbel gerookte ham de lekkerste vakantieham is die je ooit hebt geproefd. Hoe weet ik dit? Ik maak deze ham nu al een aantal jaren en iedereen – JA IEDEREEN gaat er gek op.
Aangebraden en gerookte lendenbiefstuk
Droog gepekeld en gekruid met mijn Texaanse stijl rub. Deze snel aangebraden, langzaam gerookte entrecote is zonder twijfel de beste steak die ik in lange tijd heb gehad!
Familie favoriete Thanksgiving-bijgerechten
Nu Thanksgiving hier in de Verenigde Staten snel nadert, wilde ik enkele van de favoriete bijgerechten voor de feestdagen met ons delen. Deze zijn door de jaren heen met veel succes gebruikt en ik heb gewoon het gevoel dat je er net zoveel van zult genieten als wij! Basisdressing Geen vulling meer
Dump Cake in de Pellet Roker
Wade Smith, abonnee van een nieuwsbrief, stuurde me zijn recept voor dumpcakes en ik kookte het (natuurlijk) in de pelletroker. Het kan ook gemakkelijk in de oven worden gekookt, maar ik denk dat dit geweldig is om te doen in de pelletroker en de hitte uit de keuken te houden. Omdat het gekookt is